Caniculă la Cluj! Care sunt punctele de hidratare și adăpost puse la dispoziție de municipalitate?

by Christian Suciu

Județul Cluj alături de alte județe din țară se află sub o avertizare cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat iar în acest context, cetățenii sunt îndemnați să folosească punctele de hidratare și adăpost puse la dispoziție de municipalitate.

”Având în vedere temperaturile crescute anunțate, colegii de la departamentul de Situații de urgență al Primăriei au instalat rulote de distribuție a apei în mai multe zone din oraș și vor fi deschise începând de astăzi, după ora 12. Acestea sunt menite să vină în sprijinul cetățenilor care vor să se răcorească într-un spațiu umbros și să se hidrateze în perioada caniculară anunțată la Cluj-Napoca. De asemenea, aici se pot răcori și hidrata și animalele de companie.”, a declarat primarul Emil Boc.

Puncte de hidratare și adăpost Cluj-Napoca:

  • Piața Lucian Blaga, lângă Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”;
  • Piața Mihai Viteazul – în stația CTP vizavi de cinematograful Florin Piersic;
  • Opera Maghiară vizavi de intrarea în Parcul Central.

Potrivit edilului clujean, aceste puncte vor rămâne amplasate permanent în locațiile de mai sus până la trecerea perioadelor caniculare și vor fi deschise în funcție de temperaturi. De asemenea, în zonele circulate intens în oraș au fost amplasate cișmele cu apă potabilă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza