România a fost eliminată de Finlanda la Campionatul European de Volei feminin în BT Arena

by admin

Naţionala României a ratat calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de volei feminin. Româncele nu au reușit să se impună în fața finlandezelor în ciuda unui început de meci bun în care au câștigat un prim set. Chiar dacă restul seturilor au fost echilibrate, Finlanda a reușit să facă diferența și să oprească atacurile României, scorul setului patru fiind 25-22 în favoarea finlandezelor.

România cedează cu 1-3 cu Finlanda, rezultat în urma căruia pierdem orice șansă de a ne clasa între primele patru locuri din grupă care duc în următoarea fază a competiției.

“Fetele noastre au încheiat meciul în lacrimi însă încurajate de suporterii care au rămas în tribune pentru a fi alături de ele. Cluj-Napoca a avut un public minunat iar asta a făcut ca naționala României să fie din nou aproape de suporteri, după atâtea luni cu tribune goale.

România are jucătoare care de la joc la joc vor face diferența în meciuri iar victoriile nu vor înceta să apară, însă până atunci va trebui să muncim mai mult, să putem mai mult, să credem mai mult, pentru că ele au dat totul pe teren!Fără presiunea rezultatului, România va întâlni mâine naționala Ucrainei, de la 20:30″, au transmis reprezentanții Federației Române de Volei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza