Campionatul Balcanic de Atletism pentru seniori va avea loc în acest weekend la Cluj -Napoca

by Cristina Mihaila

Aproape 300 de sportivi din 12 țări vor participa în perioada 19-20 septembrie la întrecerile Campionatelor Balcanice de Atletism, organizate la Cluj-Napoca. Competiția se va desfășura pe Cluj Arena și îi va avea ca oaspeți de onoare pe Lord Sebastian Coe – președintele World Athletics, și pe Dobromir Karamarinov – președintele Federației Bulgare de Atletism, al Asociației Balcanice a Federațiilor de Atletism, prim-vicepreședinte al European Athletics, actualmente, președinte interimar al acestui for.

România va fi reprezentată la această competiție de o delegație formată din 64 de atleți (28 la feminin și 36 la masculin), în frunte cu patru dintre cei cinci sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo: Alin Firfirică (disc), Florentina Iusco (lungime), Claudia Bobocea (1.500 m) și Daniela Stanciu (înălțime).


Țările participante la această competiție sunt următoarele: Bulgaria, Ucraina, Armenia, Republica Moldova, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Macedonia, Turcia, Bosnia și Herțegovina, România și Croația.

         

Te-ar putea interesa si

Comenteaza