„Călătorie în lumea poveștilor”, spectacol inedit al Teatrului ,,Puck” în Iulius Parc

by Oana Spiru

Lumea Teatrului ,,Puck” își deschide cortina joi, 17 iunie a.c., începând cu ora 17.00, printr-un spectacol inedit ce va avea loc în Iulius Parc Cluj-Napoca.

,,Călătorie în lumea poveștilor” oferă șansa publicului de a face cunoștință cu cele mai îndrăgite personaje din repertoriul teatrului: spiridușul Puck, Ieduțul cel mic din ,,Capra cu trei iezi” și Fata babei din ,,Fata babei și fata moșului”.

Prin momentele de interacțiune, lumea teatrului se apropie de spectatorii săi, iar copiii sunt angajați într-un dialog despre povești.

Magia teatrului pentru copii este prezentată prin viziunea regizorală a Vargăi Ibolya, după un text scris de Lorena Copil. Modul de reprezentare ales, este sub forma unui ,,teatru în teatru”. Prin această tehnică, copiii vor păși cu ușurință în spatele cortinei.

Prin entuziasm, muzică și dans, momentele spectacolului oferă o incursiune în trei planuri: păpușile, actorii și clovnii în ideea de a transmite esența teatrului pentru copii. ,,Cheia tuturor lucrurilor este jocul și acuratețea jocului”, după cum afirmă regizoarea.

Accesul în spațiul evenimentului va fi permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii: persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data de azi, ce vor prezenta adeverința de vaccinare; persoane ce prezintă un test PCR, negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului.

În ceea îi privește pe minori, aceștia sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.
Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Intrarea publicului va fi permisă numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza