Cad pe capete jucătorii CFR-ului. Încă o absență pentru partida cu Sepsi din această seară

by Cezar Leizeriuc

Cad pe capete jucătorii CFR-ului, fie că e vorba de COVID sau de alte probleme. Cea mai nouă absenţă din lotul ardelenilor este Mihai Bordeianu (29 de ani), care a avut febră duminică seara. Chiar dacă nu este vorba de noul coronavirus, mijlocaşul nu va putea evolua în confruntarea de luni seară, cu Sepsi.

Partida CFR – Sepsi va fi transmisă în această seara de la 19:00, pe Look Sport +

Potrivit Fanatik, Bordeianu nu va juca în confruntarea din această seară, astfel că Edi Iordănescu este din nou nevoit să găsească altă variantă pentru primul ”11” sau pentru înlocuirea fotbalistului pe banca de rezerve. Nu se va forţa introducerea sa, medicii recomandând că sunt necesare câteva zile de repaus.

“Suntem pregătiţi din nou de un joc extrem de dificil, cu un adversar extrem de bine organizat, intens, agresiv, care ne-a pus probleme în toate jocurile. Şi aţi văzut cât de greu am câştigat. Până la urmă, cu o presiune susţinută a adversarului de a intra în joc.

Ne aşteptăm şi acum la o dispută deschisă, din care nu avem altă şansă decât să ieşim câştigători. Este o echipă care a arătat că are resurse, care ne-a pus probleme mereu”, a declarat Edi Iordănescu înaintea meciului cu Sepsi.

Arlauskis e out şi el pentru partida cu Sepsi

CFR Cluj a mai primit o veste proastă înaintea meciului cu Sepsi. Campioana Ligii 1 şi liderul campionatului nu va putea conta în partida cu formaţia din Sfântu Gheorghe pe Giedrius Arlauskis (33 de ani), accidentat. În locul său va intra, în foarte mare măsură, Cristian Bălgrădean.

Arlauskis are probleme la aductori, motiv pentru care prezenţa sa în confruntarea cu Sepsi este imposibilă. În ultimul timp, CFR Cluj a tot avut probleme cu portarii şi iată că nici acum nu s-a rezolvat situaţia, astfel că Edi Iordănescu este nevoit să decidă titularul în funcţie de anumite aspecte care nu ţin de el. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza