(P) Bunătăţile Dabo Doner au ajuns la Cluj. Un meniu diversificat pentru iubitorii de Fast Food

by Oana Spiru

Bunătăţile Dabo Doner au ajuns, joi, 4 martie și la Cluj-Napoca în Piața Unirii și Iulius Mall.
Clienţii care trec pragul restaurantului pot cumpăra o sumedenie de preparate, pregătite în faţa lor cu ingrediente proaspete în care nu se bagă coloranți sau aditivi. Preparatele Dabo conțin 100% condimente de cea mai bună calitate, legume proaspete și un sos cu iaurt sau după caz, maioneză.

Vedeta Dabo este doner-ul de pui. Clienții pot opta și pentru preparate de vită sau mixt, dűrűm de pui, de vită sau mixt, plus diverse sandwich-uri, cu crispy, şniţel de pui sau şuncă şi caşcaval. Totodată, există și preparate pentru vegetarieni.

Dan Paștiu, fondator Dabo Doner, spune că au făcut un fast food care se poate mânca de oricine la orice oră, inclusiv pâinea fiind coaptă în bucătăria Dabo Döner.

„Mă bucur că am venit noi la Cluj, chiar dacă Dabo a ajuns la 52 de locații în acest moment, am avut pe suflet că nu avem și la Cluj. Clujul este un oraș foarte drag mie, un oraș în care băiatul meu este student, este un oraș pe care ni-l dorim cam de 2 ani de zile pe harta Dabo. Am decis să deschidem 4 locații în 4 martie pentru că eu sunt omul cifrelor, sunt matematician la bază. Am deschis 4 locații tocmai pentru ca să arătăm că un virus nu poate să stea în calea progresului și antreprenorii au depus toate eforturile pe care le au la îndemână ca să învingă această problemă”, transmite Dan Paștiu, fondator Dabo Doner, cu ocazia deschiderii locațiilor din Cluj.

Astăzi s-au deschis în premieră 4 restaurante DAbo simultan în Brezoi, Bacău, Cluj Piața Unirii și Cluj Iulius Mall. În acest moment Dabo Doner are 52 de locații deschise în cele mai importante zone ale țării.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza