Breaking News | Primul transfer reușit de Şumudică la CFR Cluj

by Cezar Leizeriuc

CFR Cluj a anunţat luni transferul mijlocaşului Jonathan Rodriguez. Acesta a semnat din postura de liber de contract, după ce i-a expirat acordul cu FC Botoşani.

Rodriguez a semnat cu campioana chiar în ziua în care  a împlinit 30 de ani.

”Bine ai venit, Jonathan Rodríguez. La mulţi ani!

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul mijlocaşului Jonathan Rodríguez, jucător care astăzi, 7 iunie, împlineşte frumoasa vârstă de 30 de ani!

Fotbalistul argentinian a evoluat în sezonul recent încheiat la FC Botoşani, fiind căpitanul formaţiei din nordul Moldovei. În trecut, Rodríguez a evoluat la echipe din ţara natală, printre care Deportivo Madryn sau Agropecuario.

Îi urăm bun venit şi mult succes la clubul nostru! Totodată, îi dorim sănătate din belşug şi multe bucurii, la mulţi ani! ¡Feliz cumpleaños!”, este comunicatul emis de ardeleni.

Despărţire emoţionantă

FC Botoşani a anunţat, vineri, despărţirea de căpitanul Jonathan Rodriguez, care a evoluat în 122 de meciuri oficiale pentru echipa botoşăneană.

”Este timpul să-mi iau rămas bun de la clubul care mi-a dat toţi aceşti 4 ani, la fel cum am făcut-o pe teren, de multe ori bine şi de multe ori rău, dar lăsând mereu tot ce puteam da. Vreau să le mulţumesc colegilor, staff, liderilor şi oamenilor din oraş care m-au tratat întotdeauna de parcă aş fi fost acasă. Vă doresc tot binele pentru sezonul viitor şi sper să văd în continuare FC Botoşani luptând pentru podium.”, a declarat Rodriguez.

Jonathan Rodriguez, unul dintre căpitanii echipei FC Botoşani, a jucat în 38 de meciuri în acest sezon şi a reuşit 5 pase decisive în Liga 1.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza