Borac Banja Luka – CFR Cluj va fi în direct pe Look Sport+ de la ora 21:00! CFR a câștigat prima manșă din preliminariile Ligii Campionilor

by admin

CFR Cluj a făcut un pas important către calificarea în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după victoria cu 3-1, la Cluj, în faţa echipei bosniace Borac Banja Luka, în direct pe Look Sport+. Partida retur va fi de asemenea transmisă în direct pe Look Sport+, astăzi, 13 iulie, de la ora 21:00.

În tur, campioana României a câştigat prin golurile marcate de Billel Omrani (11’), Ciprian Deac (28’) şi Runar Mar Sigurjonsson (60’). Golul bosniacilor a fost înscris de Panagiotis Moraitis (45+1’).

Din acest sezon, nu mai este valabilă regula golurilor marcate în deplasare. La scor egal la finalul partidei retur, urmează să se dispute prelungiri, iar dacă egalitatea persistă se vor executa lovituri de departajare.

Învingătoarea confruntării CFR Cluj – Borac Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina) va înfrunta câştigătoarea dublei manşe Fola Esch (Luxemburg) – Lincoln Red Imps (Gibraltar). În tur, scorul a fost 2-2.

Dacă se va califica în turul 2 preliminar, CFR Cluj va juca primul meci în deplasare (20/21 iulie şi 27/28 iulie).

Te-ar putea interesa si

Comenteaza