Boc, despre organizarea festivalurilor: „Reprezintă victoria noii normalități asupra pandemiei”

by Oana Spiru

Primarul Emil Boc a mulțumit public tuturor celor care au făcut posibilă organizarea UNTOLD, dar și celor care s-au vaccinat sau urmează să se vaccineze.

„Organizarea Untold în forma lui tradițională, clasică, reprezintă victoria noii normalități asupra pandemiei. Este un act de curaj, a celor de la Untold şi merită felicitați, în egală măsură merită felicitați toți cei care au dorit ca acest festival să se realizeze, toți cei care s-au vaccinat și se vor vaccina. De departe, vaccinarea este cea mai ușoară modalitate de a participa la acest festival. Ca să ne bucurăm de festival, de energia tinerilor veniți la Cluj din întreaga lumea, trebuie să ne vaccinăm și să dăm semnalul victoriei, că viaţa revine la normalitate”, comunică edilul.

Totodată, acesta își arată entuziasmul și față de organizarea Electric Castle care anul acseta vine cu câteva evenimente inedite.

„Mă bucur că și Electric Castle organizează în Cluj-Napoca câteva evenimente de amploare, chiar dacă nu la nivelul celui cunoscut în trecut, e un semnal că urmează aceeaşi linie şi e un semnal al normalităţii. Astăzi am aprobat amplasamentele pe care festivalul dorește să organizeze evenimente anul acesta, dar Electric Castle așa cum îl știm s-a amânat pe 2022. Așadar, dragi festivalieri, oriunde v-ați afla, haideți să ne vaccinăm“, a mai spus Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza