Barcelona și Atletico Madrid au ajuns la un ACORD în privința transferului lui Griezmann

by admin

FC Barcelona l-a împrumutat pentru două sezoane pe atacantul Antoine Griezmann la Atletico Madrid. La finalul împrumutului, campioana Spaniei are posibilitatea să-l transfere definitiv pe internaţionalul francez. 

Cele două mari cluburi au mai negociat transferul lui Griezmann la Atletico, dar discuţiile au fost iniţial sistate după ce madrilenii au refuzat un schimb cu portughezul Joao Felix. Presată să-şi micşoreze masa salarială, Barcelona a insistat pe transferul jucătorului francez.

Catalanii erau de acord să-l lase pe jucător la Madrid în două scenarii, o cedare imediată, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, pentru suma de 50 de milioane de euro sau un împrumut, cu opţiune de cumărare definitivă. În cele din urmă, varianta împrumutului a fost cea aleasă de madrileni.

În vârstă de 30 de ani, Griezmann, 95 de selecţii şi 38 de goluri pentru Franţa, a jucat la Atletico între 2014 şi 2019, după ce a evoluat la Real Sociedad. Pentru Barcelona, el a jucat 102 de meciuri şi a marcat 35 de goluri, dar evoluţiile lui au fost considerate ca fiind fără strălucire. Griezmann mai are contract cu gruparea catalană până în 30 iunie 2024.

Francezul a ajuns la Barcelona în vara anului 2019, în schimbul sumei de 120 de milioane de euro.

Tot marţi, clubul catalan a reuşit să înregistreze legitimarea argentinianului Sergio “Kun” Aguero, pe care l-a achiziţionat liber de contract.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza