Bărbat găsit spânzurat în zona Băilor Someșeni

by admin

Cadavrul unui bărbat a fost găsit luni după-amiaza în zona Băilor Someșeni din Cluj-Napoca. Trupul neînsuflețit era spânzurat de un copac, într-o pădurice din zonă. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, dar nu au mai avut ce face.

„La sosirea echipajelor noastre la fața locului, bărbatul era decedat. Am intervenit cu o autoscară și o autospecială de primă intervenții”, au declarat cei de la ISU Cluj.

„La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în apropierea cartierului Someșeni, din Cluj-Napoca, pe un teren viran, a găsit o persoană spânzurată. În baza sesizării a fost mobilizată o echipă operativă de polițiști, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă 39 de ani, pentru care medicii prezenți la fața locului au pronunțat decesul”, a transmis și IPJ Cluj.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza