„Bărboșii” clujeni au donat sute de mii de produse medicale spitalelor din municipiu

by admin

Asociația „Beard Brothers” sprijină intens eforturile autorităților de a opri răspândirea noului coronavirus. „Bărboșii” au făcut o nouă livrare de produse medicale (măști chirurgicale, mănuși, halate) și de igienă pentru două spitale din Cluj-Napoca, produse necesare luptei cu COVID-19.

“A treia livrare. Astăzi am ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (SCBI) și la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie (SCP) Leon Daniello Cluj-Napoca iar cu ajutorul tuturor partenerilor și al vostru am reușit să donăm.

Săptămâna viitoare așteptăm 9.000 de măști FFp2 și 10.000 de combinezoane categoria 3 și nu numai. Cu acestea vom merge în mai multe spitale, printre care și în cele de astăzi”, au explicat reprezentanții Beard Brothers. La donație au contribuit peste 20 de companii din Cluj-Napoca.

Asociația nu va acționa doar la Cluj-Napoca, ci va încerca să ajute și alte spitale din țară. „Ne mobilizăm și în Suceava în lupa împotriva coronavirusului. Suntem in cautare de furnizori de: măști de protecție FFp3, combinezoane, mănuși, viziere, dezinfectant, botoșei de unică folosință”, au comunicat „bărboșii”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza