Bal caritabil „Mărțișor în Ajutor”. Se dorește crearea unei Secții de internări de zi în cadrul Clinicii “Dominic Stanca”

by admin

Rotaract Club Cluj-Napoca Visio dă startul primăverii prin organizarea celei de-a doua ediții a balului caritabil “Mărțișor în Ajutor”. În colaborare cu Rotaract Cluj-Napoca Samvs, organizatorii își propun strângerea de fonduri pentru crearea unei Secții de internări de zi în cadrul Clinicii de Obstetrică Ginecologie II “Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Județean Cluj. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă 29 februarie 2020, la Adam’s Events.

„În cadrul acestui bal, participanții vor avea parte de reprezentații artistice, un meniu variat și delicios, tombole și licitații cu scopul de a aduna cât mai multe fonduri în beneficiul cauzei menționate”, precizează oficialii Rotaract Club Cluj-Napoca Visio.

Pacienții care necesită îngrijiri în cadrul secțiilor de internări de zi sunt spitalizați pentru o durată de maximum 12 ore pe vizită sau. Aceste secții vizează urgențe de ordin medical sau chirurgical, conform CNAS, care necesită supraveghere de până la 12 ore din partea medicilor și asistenților medicali. De asemenea, în cazul imposibilității stabilirii unui diagnostic (care are ca urmare efectuarea de investigații suplimentare) sau în cazul necesității monitorizării unui tratament medical, se recomandă internarea de zi. 

Prețul unui bilet este de 250 de lei. Achiziționarea biletelor se poate realiza luând legătura cu Moșuțiu Anamaria – 0742063155 sau Musteață Gabriela – 0742064366.

Clubul Rotaract Cluj-Napoca Visio s-a înființat în anul 2013 din dorința unui grup de prieteni de a-și valorifica timpul în serviciul comunității și de a îi ajuta pe cei mai puțin norocoși. Rugați să descrie ceea ce înseamnă clubul pentru ei, membrii clubului nostru au venit cu următoarele idei: prietenie, voluntariat, proiecte caritabile, iubire, bunătate, lucru în echipă, ajutor. Făcând parte din marea familie Rotary, clubul Rotaract Visio, bazat pe aceleași ideologii, este compus din 30 de membri, studenți, proaspăt absolvenți și tineri care deja au propriile afaceri, provenind din domenii variate, precum arhitectură, drept, IT, business, contabilitate, medicină sau publicitate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza