Aventura ultramaratonistului Vlad Pop de pe vârful Elbrus a fost AMÂNATĂ pentru a doua oară. Până la urmă va lua la pas vârful MONT BLANC / Vezi care a fost cauza

by admin

Din cauza condițiilor epidemiologice, vârful Elbrus este în carantină totală, asta au decis autoritățile locale. Toate tururile turistice și expedițiile, inclusiv pentru cetățenii ruși, au fost anulate. Prin urmare, Vlad Pop va urca în 2022 pe varful Elbrus, dar intre timp a decis să urce pe Mont Blanc, cel mai înalt vârf din Europa de Vest, în perioada 30 august – 6 septembrie. Este a doua oară când expediția de pe Elbrus a fost amânată.

“În prezent, din cauza condițiilor epidemiologice, vârful Elbrus este în carantină totală, decisă de autoritățile locale (Kabardino-Balkaria si Karaceavo-Cerkessia), fără a se indica un termen pentru ridicarea restricțiilor. Precizăm că toate tururile turistice și expedițiile, inclusiv pentru cetățenii ruși, au fost anulate. În cazul în care vor fi ridicate restricțiile de intrare în Federația Rusă și veți considera necesar un demers similar, vă asigurăm de sprijinul necesar în măsura posibilităților. Cu considerație, Secția Consulară, AMBASADA ROMÂNIEI în Federaţia Rusă.

Voi urca în 2022 pe varful Elbrus, dar intre timp am decis să urc pe Mont Blanc, cel mai înalt vârf din Europa de Vest, în perioada 30 august – 6 septembrie pentru a strânge suma de 1.200.000 RON și a susține 200 de copii cu cancer de la Asociația MAGIC să meargă înapoi la școală în 2022 după chimioterapie. Startul ascensiunii va avea loc pe 1 septembrie din Chamonix și constă în ascensiunea de la Nid D’Aigle 2,362 m la Tete Rousse 3167m, apoi urcare la Refugiul Gouter 3817m și pe vârful Mont Blanc 4810m”, a transmis Vlad Pop pe contul său de Facebook.

Donații online: https://magicamp.galantom.ro/fundraising_pages/view…

Companiile pot ajuta redirecționând 20% din impozitul pe profit din primul trimestru al anului 2021: https://asociatiamagic.ro/contract/

Donați 2 euro, trimite BURSA prin sms la numărul 8844.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza