Autobuzele de pe linia 8, înlocuite cu troleibuze

by admin

Autobuzele care circulau pe linia 8 vor fi înlocuite cu troleibuze, au anunțat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. Astfel, transportul public în zona aeroportului va fi efectuat integral cu mijloace de transport nepoluante.

„Continuăm extinderea transportului public nepoluant – linia 8 deservită de autobuze diesel a fost înlocuită cu o linie de troleibuze. Tot transportul public în zona Traian Vuia – aeroport este asigurat cu mijloace de transport verzi, nepoluante 

Începând cu data de 8 iunie, ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a rețelei de contact pe str. Traian Vuia din Cluj-Napoca, liniile 5 și 8 de troleibuze vor circula până la Electromontaj. Așadar, autobuzele diesel de pe linia 8 / traseul Piața M. Viteazul – Str. T. Vuia au fost înlocuite cu troleibuze. 

Liniile 4, 5, și 8 din str. A. Vlaicu spre zona centrală circulă cu o frecvență de 5-6 minute la orele de vârf și 7-10 minute în afara acestora. Pe sectorul de traseu de pe str. T. Vuia acoperit de liniile 5 și 8 mijloacele de transport public vor circula cu o frecvență de 7-8 minute în orele de vârf și 8-15 minute în afara orelor de vârf”, a transmis primarul Emil Boc.

Obiectivul municipalității este acela de a asigura transport public în integralitate verde, nepoluant. În acest moment jumătate din flota de transport în comun este verde.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Autobuzele de pe linia 8, înlocuite cu troleibuze – Revista Presei 07/06/2023 - 19:11

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza