Au vrut să filmeze într-un restaurant, dar s-au trezit cu polițiștii la ușă

by admin

Au vrut să filmeze o peliculă într-un restaurant din Cluj-Napoca, dar s-au trezit cu polițiștii la ușă. Este vorba de mai multe persoane, care au fost suprinse de oamenii legii în incinta unui local din municipiu.

„În cursul serii de ieri (duminică-n.r.), în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca- Secția 1 Poliție au fost sesizați de către două echipaje de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentație publică de pe raza municipiului se află mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că localul este închis publicului, în interior fiind identificate 10 persoane având asupra lor echipamente video și recuzită specifică producției cinematografice. Totodată, a fost legitimat producătorul creației cinematografice, acesta prezentând un contract de închiriere a localului în perioada 21-23 februarie 2021”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În prezent, polițiștii efectuează verificări pentru a stabili dacă în acest caz a fost încălcată vreo prevedere legală.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

B 22/02/2021 - 11:40

Mai mereti in pula mea sclavilor, va dor burtile alea imense daca ala filma acolo ?! Asa ati inteles voi criza asta sanitara!?

Raspunde

Comenteaza