Au început lucrările pentru creşterea siguranţei pacienţilor Spitalului de Pneumoftiziologie

by admin

Consiliul Judeţean Cluj anunțat demararea lucrărilor ce vizează extinderea, reabilitarea şi modernizarea infrastructurii instalaţiilor de fluide medicale, electrice şi de ventilare şi tratare a aerului în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca.

„Avansăm cu investiţiile finanţate din fonduri europene prin care ne dorim să contribuim la protejarea vieţii şi a sănătăţii persoanelor internate în trei dintre spitalele noastre. În ceea ce priveşte Spitalul de Recuperare şi cel de Pneumoftiziologie, lucrările sunt în plină derulare, acestea urmând să înceapă, în cel mai scurt timp, şi la Spitalul de Boli Infecţioase”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.  

În cadrul proiectului vor fi realizate o nouă infrastructură de fluide medicale la subsolul, parterul şi etajul corpului C2, o nouă infrastructură electrică pentru corpurile C1 şi C2, precum şi o nouă infrastructură de ventilare şi tratare a aerului pentru etajul 1 al pavilionului II al corpului C2. 

Lucrările se desfăşoară în cadrul proiectului cu finanţare europeană câştigat de Consiliul Judeţean Cluj şi care vizează creşterea siguranţei pacienţilor Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca. Valoarea acestuia este de 11.242.872 lei.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

sergiu 07/12/2022 - 14:53

ha ha ha!! tot PFA M.V.este manager la acest spital cu investiții în fiecare sezon ???ca sa știm și noi plătitorii, contribuabilii..oare nu s-a găsit alt manager de spital mai tânăr..ca se vede acolo sunt pe viață!! în caz contrar salutam DINASTIA…agreata de Consiliul Județean în ciuda tuturor criticilor..Aline..??încă o piatra de moara!!

Raspunde

Comenteaza