Au fost suspendate examenele pentru obținerea permisului de conducere

by admin

Cei care doresc să obțină permisul de conducere mai au de așteptat cel puțin o lună. Prefectul județului Cluj a anunțat că atât proba teoretică, cât și cea practică, sunt suspendate până pe 17 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luată la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, înmatriculările se vor face exclusiv pe baza programărilor on-line.

„La nivelul Instituției Prefectului – Județul Cluj, la cele două servicii comunitare pe care le gestionăm în mod direct, s-au luat următoarele măsuri: la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, s-a decis suspendarea activității de examinare la nivel național (proba teoretică și practică) pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 17 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale. Activitatea de înmatriculare a vehiculelor funcționează exclusiv pe baza programărilor online”, a explicat prefectul Mircea Abrudean.

Pandemia de coronavirus afectează și activitatea Serviciului Pașapoarte. Astfel, pașapoartele simple electronice vor fi eliberate doar pentru persoane care pot justifica necesitatea unor călătorii, exclusiv în baza programării on-line.

„La Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte, activitatea de preluare a cererilor pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice, inclusiv temporare, se va realiza numai pentru persoane care prezintă documente din care rezultă necesitatea unor călătorii care se vor efectua în cel mult 30 de zile de la momentul înregistrării cererii, exclusiv în baza programărilor on-line”, a declarat prefectul Clujului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza