Ateliere educative și evenimente distractive la un nou centru de joacă

by Oana Spiru

Ce-și doresc copiii cel mai mult? Distracție și veselie. Un nou spațiu de joacă din comuna Florești este la dispoziția copiilor pentru petreceri superbe și activități captivante.

Ce face ca acest loc să fie cu totul special? Oferă un spațiu de joacă pentru copii și adulți. Un spațiu interactiv atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, conceput de două tinere din Cluj.

Din dorința de a fi totul cât mai reprezentativ, Bianca și Iulia au făcut singure scenografia spațiului. De la vopsit și decorat piese de mobilă până la desenele de pe pereți, cu multă implicare și entuziasm, au creat un loc special pentru copii.

„Iubim copiii. Ne place să ne jucăm, ni se pare că spiritul jocului și al veseliei trebuie să fie prezent în viața de zi cu zi și asta cel mai mult se vede la copii. Eu am lucrat ca și educatoare 2 ani, am terminat psihologia. Etapa de dezevoltare timpurie este foarte importantă de aceea includem în programul nostru atât ateliere educative cât și evenimente distractive”, povestește Iulia, creator Brosi’s Playground.

Fetele organizează ateliere de divertisment pentru copii, dar și workshop-uri educative pentru părinți.

„Un lucru foarte important pentru noi este ca atât copiii, cât și adulții să găsească bucurie în a petrece timp în spațiul nostru. Astfel, punem la dispoziția copiilor centre diverse de joacă, iar părinților le rezervăm zona de cafenea pentru momente de socializare și destindere. Avem jocuri și pentru adulți”, mai spune Bianca, fondator Brosi’s Playground.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza