Atelier de vorbit în public cu Oana Pellea, la Cluj-Napoca

by admin

Oana Pellea se întoarce la Cluj cu un nou atelier de public speaking, tot cu maxim 12 participanți, în 16 octombrie.

Împreună experimentăm și folosim instrumente și tehnici de a comunica veridic și cu impact. Descoperă cum să-ți folosești propriile emoții să devii un comunicator mai bun.

Vorbește cu emoție și vei fi ascultat pentru că emoția este resursa care generează contracte între oameni, deschide linii de comunicare și de intelegere cu cei din jur.

Ți s-a reproșat vreodată că nu comunici suficient de bine?
Ai simțit vreodată că mesajul tău nu a ajuns la celălalt?
Ai fost în postura în care nu ai putut să atragi sau să ții atenția celuilalt?
Ai simțit că trebuie să-ți stăpânești emotiile înainte de o prezentare?
Ai nevoie uneori să-i faci pe cei din jurul tau să te urmeze?
Vinzi idei, produse sau servicii?

Ce vei afla prin participare?
• vei afla cum să te faci înțeles mai ușor folosind propriile emotii
• vei afla care sunt instrumentele de a vorbi cu impact
• vei face cunoștință cu tine prin intermediul emoțiilor tale
• vei învăța să te accepți așa cum ești
• vei face exerciții de autocunoaștere, de acoperire a spațiului, de acceptare a propriilor gesturi
• vei exersarea prezența în propriul corp
• cum să comunici în public folosind tehnici și exerciții ale artei actorului, în special. Emoțiile vor primi un rol în discursul tău.
• cum să-ți “gestionezi” emoțiile, să captezi cu ușurință și să menții atenția celor din jur.
• cum să faci din emoție cel mai eficient instrument de a te transmite în exterior.


Oana Pellea, fiica Domnicai si a cunoscutului actor Amza Pellea, s-a nascut pe 29 ianuarie 1962 la Bucuresti. In 1984 a absolvit Academia de Teatru si Film, clasa profesoarei Sanda Manu. Intre 1984 si 1987 a fost actrita la Teatrul din Piatra Neamt. Intre 1987 si 1999, cand a devenit liber-profesionista, a jucat la Teatrul Bulandra din Bucuresti.
In 2006 joaca alaturi de Clive Owen si Julianne Moore in productia Universal Pictures “Children of Men”, regia Alfonso Cuarón, film nominalizat la trei categorii de Oscar. In 2007 este distribuita in productia britanica “I really hate my job”, regia Oliver Parker si in productia americana Fire and Ice, regia Pitof. In 2009 joaca in productia maghiaro-germana Bibliothèque Pascal, regia Szabolcz Hajdu.
Pentru activitatea ei teatrala cuprinzand peste 30 de roluri principale, a obtinut numeroase premii, printre care:
● In 2009, Marele Premiu al Festivalului Comediei Romanesti pentru cel mai bun spectacol, Buzunarul cu paine de Matei Visniec, spectacol pe care l-a regizat si l-a interpretat alaturi de Sandu Mihai Gruia;
● In 2000, Premiul pentru cariera internationala remarcabila, decernat de Fundatia Culturala Romana; in acelasi an, Premiul Uniunii Teatrale din Romania pentru cea mai buna actrita – rolul Catarina din Imblanzirea Scorpiei dupa Shakespeare, productia lui Mihai Maniutiu;
● In 1996, in urma rolurilor Masa din Trei surori de Cehov, Iulius din Iulius Cezar de Shakespeare, Maria din Woyzeck de Georg Büchner, a primit Premiul pentru cea mai buna actrita decernat de Asociatia Internationala a Criticilor de Teatru;
● In 1994, Premiul UNITER pentru cea mai buna actrita pentru rolul in Mephisto, regia Alexandru Darie.
Ca actrita de film a avut circa 20 de roluri in productii regizate de Alexandru Tatos, Dan Pita, Stere Gulea, Bogdan Dreyer etc. A obtinut numeroase premii internationale pentru rolul principal din Stare de fapt, regia Stere Gulea, inclusiv cel pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Geneva, Premiul Orasului Geneva, premii la Festivalul Filmului Politic de la San Marino si la Festivalul International de Film „Vulturul de Aur” din Batumi, Georgia.
Joaca in romana, franceza, engleza, italiana. Participa la turnee de teatru in strainatate (Marea Britanie, Europa, SUA, Asia). A reprezentat Romania in numeroase jurii internationale la festivaluri de teatru si de film.
In stagiunea 2008-2009 joaca in “Scaunele” de Ionesco la Teatrul Bulandra, in “Ma tot duc” de Marc Doré la Teatrul Foarte Mic si in “Buzunarul cu paine” de Matei Visniec la Teatrul Metropolis.
”Jurnal 2003-2009” este prima carte publicata de Oana Pellea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza