Atelier de dansuri poloneze la Centrul de Zi pentru Vârstnici nr. 1

by admin

Joi, 6 iunie, de la ora 16, la sediul Centrului de Zi pentru Vârstnici nr. 1 (str. Ștefan Octavian Iosif, nr.1-3) va avea loc un Atelier de dansuri poloneze și românești cu participarea unui ansamblu polonez din orașul Łódź și a ansamblului ”Armonia Seniorilor” al Centrului de Zi pentru Vârstnici nr. 1.

„Atelierul de dansuri și întâlnirea româno-poloneză sunt prilejuite de vizita efectuată de o delegație a voievodatului Łódź la Cluj-Napoca și reprezintă o continuare a colaborării Centrului de Limbă și Cultură Poloneză al UBB cu Centrul de Zi pentru Vârstnici Nr. 1 (pe 25-26 martie a avut loc un curs de cultură și civilizație poloneză în cadrul Proiectului Universitatea Vârstei a treia organizat de Asociatia Civica Platforma România 100 în parteneriat cu Centrul de Zi pentru Vârstnici nr.1 din cadrul Direcției de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca)”, precizează oficialii municipalității clujene.

Organizatori ai evenimentului sunt Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, Direcția de Asistență Socială și Medicală, Centrul de Zi pentru Vârstnici nr. 1, Centrul de Limbă și Cultură Poloneză al UBB și Consiliul voievodatului Łódź.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza