Astra – CFR Cluj 2-2. Craiova, favorită la titlu!

by admin

CFR Cluj a pierdut locul 1 în campionat, lucru care nu s-a mai petrecut de pe data de 31 august 2019. Trupa lui Dan Petrescu a terminat la egalitate, scor 2-2, în deplasare la Astra Giurgiu.

Debutul meciului a fost la discreţia ardelenilor. Rondon deschide scorul în minutul 12, cu un şut deviat, care a fost tras de Deac. La scurt timp Burcă a majorat diferenţa, scor 0-2, după ce urmăreşte o minge respinsă de Lazar.

În acel moment totul părea că merge în favoarea celor de la CFR Cluj, care la acel scor se reinstalaseră în fruntea Ligii 1. Semnalul revenirii Astrei a fost dat de autogolul lui Bordeianu, care a respins nefericit, după o incursiune a lui Radunovic.

Actul secund a adus o cădere inexplicabilă a trupei lui Dan Petrescu, care nu a putut ţine de avantaj. Şansele giurgiuvenilor au fost concretizate de Denis Alibec, care a trecut fără probleme prin defensiva adversă şi a egalat. A fost un scenariu similar cu ce s-a întâmplat luni, când cei de la Astra au întors un rezultat de 0-2 cu FCSB şi au câştigat cu 3-2.

Pe final CFR a atacat furibund, dar nimic nu s-a concretizat pe tabelă. Lazar a făcut minuni la şuturile foarte bune ale lui Chipciu şi Vinicius.

S-a terminat 2-2, iar Universitatea Craiova se află în acest moment pe primul loc, cu 38 de puncte, cu o lungime avans în faţa celor de la CFR Cluj care pierd teren pe măsură ce trec etapele, problemele mari fiind în compartimentul defensiv.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza