Asistentă medicală din Cluj, dată afară din casă de frica COVID-19

by admin

Se luptă să salveze vieți, dar este victima discriminării celor din jur. Este vorba despre o asistentă medicală de la Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie din Cluj, care a fost dată afară din locuința în care stătea cu chirie.

Femeia spune că proprietarului i-a fost teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus, așa că acum ea este nevoită să își găsească o nouă locuință.

„Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica…virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta pe rețelele de socializare.

Managerul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mleşniţe, spune că, momentan, femeia locuiește împreună cu fiica sa.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a declarat Mleşniţe pentru agenția Mediafax.

Asistenta lucrează de un an la Clinica Chirurgie 3.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza