Are loc o nouă acțiune de dezinsecție pe domeniul public și privat din Cluj-Napoca

by admin

Primăria Cluj-Napoca a anunțat o nouă acțiune de dezinsecție pe domeniul public și privat din municipiu. Acțiunea va avea loc în perioada 7-14 iulie, între orele 22:00-06:00, în funcție de condițiile meteorologice.

Produsele folosite sunt CYMINA PLUS pentru activitatea de dezinsecție – combatere țânțari, VECTOBAC WG pentru activitatea de delarvizare. Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al produselor biocide și sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.

„Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie, acțiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice la nivelul localităţii, pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, motiv pentru care se recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca, să efectueze tratamente de dezinsecţie pe păşuni, în depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scării de la blocuri etc în perioada de desfășurare a acţiunilor de dezinsecţie efectuate pe domeniul public și privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice”, au transmis reprezentanții primăriei clujene.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza