Apel umanitar: Un băiat de 14 ani are nevoie de ajutor. Părinții se străduiesc să strângă 15.000 de euro pentru tratamentul lui

by Bianca Baraboi

Darius este clujean și un luptător convins. Nu se dă bătut și luptă în continuare pentru viața sa, suportând durerile crunte pe care le are, din cauza tumorii care nu se mai dă plecată din corpul său. De la 8 ani a trecut prin două operații, una în România și alta în Germania. Părea că se vindecă, însă în urmă cu 5 luni tumora a reapărut. Acum are nevoie de 15.000 de euro pentru a merge în Turcia. Mama sa a postat un mesaj pe paginile de socializare în care cere ajutorul oricărei persoane poate ajuta:

“Bună. Darius are vârsta de 14 ani, de la vârsta de 8 ani se lupta cu dureri foarte mari. La vârsta de 8 ani i s-a descoperit prima tumoră la maxilar în partea dreaptă, de care a fost operat la noi în țară și s-a refăcut imediat dupa operație, apoi a fost operat și în Germania în urma cu 4 ani, după care a avut o perioada în care chiar dacă aceea tumoră s-a refăcut, nu mai avea durerile atât de dese și atât de mari. În urma cu 5 luni i s-a mai descoperit tumoră și în partea stânga care s-a dezvoltat în câteva luni atât de tare încât este mai mare decât cea veche crescută în 4 ani, având acum în ambele părți acele tumori. Alimentația și vorbirea lui este mai dificilă deoarece în partea dreapta este un os foarte subțire care-i mai ține maxilarul, deoarece încep să se mănânce foarte tare osul și se mai ține foarte puțin. Medicii specialiști din Turcia i-au recomandat un tratament care îl va ajuta la eliminarea tumorilor, tratament pentru 2 luni jumate, timp în care noi va trebui să rămânem cazați acolo pentru a putea fi prezenți la tratamentul care i se va administra în acea perioadă. În momentul de față are dureri foarte mari zilnic și nici calmantele nu îl mai pot ajuta. Tratamentul împreună cu analizele și toate investigațiile necesare și cazarea au cost aproximativ de 15.000 de euro. Rugăm ca oricine dorește să ne ajute cu o donație sau o distribuire. Vă mulțumim frumos!”

Rizea Teglas Cristina Mihaela

RO51BUCU1461034739591RON

TELEFON:0747751179

Te-ar putea interesa si

Comenteaza