Aniversare cu lăutari, la Gilău. În loc de cadouri, sărbătoritul și petrecăreții au primit amenzi

by Cristina Mihaila

O petrecere cu peste 20 de persoane, muzică și dans a fost întreruptă de polițiștii și jandarmii clujeni sâmbătă seara. Petrecerea a avut loc la o cabană din Gilău, unde un tânăr de 20 de ani își ținea ziua de naștere.

„La data de 24 aprilie a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Floresti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca intr-o cabana din localitatea Gilau, are loc un eveniment privat la care participa un numar mare de persoane. 

La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Floresti, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj si ai Gruparii Mobile ,,Stefan Cicio Pop Cluj-Napoca.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca la locatia mentionata, un tanar de 20 de ani, din comuna Gilau, isi sarbatorea ziua de nastere.

Totodata, in interiorul cabanei au fost identificate alte 20 de persoane. 

In baza celor constatate au fost aplicate un numar de 26 de sanctiuni contraventionale in conformitate cu Legea 55/2020 si Legea 61/1991R, in valoare totala de 15.500 de lei”, a tranmis IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza