Andreea Berecleanu, gazda Focus 18, prezentă pe scena celei mai longevive conferințe pentru femei, la Cluj-Napoca

by Bianca Baraboi

Cea mai longevivă conferință dedicată femeilor a avut loc la Cluj-Napoca între 28-30 martie, și peste 40 de speakeri din toată țara au venit pentru cea de 12-a ediție. Colega noastră, Andreea Berecleanu, gazda jurnalului Focus 18 de la Prima Tv, a fost și ea prezentă, fiind chiar unul dintre ei, o prezență pentru care sute de femei s-au adunat. Sub tematica Timeless over Trends, The Woman își continuă angajamentul de a susține valori durabile, în business, viața profesională și personală, de a construi pe termen lung și de a pune lumina pe acele femei lider, care clădesc sustenabil în domeniile din care fac parte.

800 de femei s-au adunat pentru The Woman , evenimentul care are în centrul atenției, femeia. Cele mai importante nume din diverse industrii și domenii au pășit pe scenă și au împărtășit din secretele lor. Colega noastră, Andreea Berecleanu, a făcut parte din lista invitaților iar soțul ei, doctorul Constantin Stan a fost singurul bărbat care a vorbit pe scena The Woman

Andreea Berecleanu: Timeless over trends este tema acestui an, am fost și anul trecut, anul trecut au fost 500 de doamne, anul asta sunt 800, cred că la anul probabil vor fi peste 1000 de doamne. Știu că a fost cerere și anul acesta la Cluj, pentru că le suntem alături, atât eu cât și soțul meu de această dată, cu siguranță este singurul speaker bărbat al acestei conferințe, și această temă, Timless over trends, este foarte interesantă din multe perspective.

Doctor Constantin Stan: Așa cum m-am așteptat, asa cum mi-am imaginat, a fost o ediție în care am reușit să înțeleg mai bine femeia. De o viață caut să o înțeleg, și să înțeleg paradoxul alegerilor femeilor în ceea ce înseamnă chirurgia și medicina estetică. Voi reveni cu drag. 

Participantele s-au bucurat de prezența tuturor numelor de pe scenă, iar Andreea nu a făcut excepție, a fost motivul pentru care multe femei au ajuns la ediția cu numărul 12 The Woman.

Organizator, Crina Ciocian: Prin The Woman noi dorim să punctăm această tematică, Timeless over trends și ce vrem să explicăm cu asta, este că trebuie să construim sustenabil, în timp, să ținem cont de niște calupuri mai lungi de timp atunci și când vorbim de cariera și când vorbim de business și de planul personal.

Liliana a venit și ea pentru a-și lărgi orizonturile, pentru a cunoaște lume nouă dar și pentru că își găsește surse de inspirație în cadrul evenimentului: Mi se pare foarte fain, am fost și anul trecut la eveniment, și am decis să vin să văd dacă e mai frumos ca anul trecut. În ideea de susținere a femeilor am ales să port o ie făcută manual, de o doamnă dragă mie, doamna Maria, care a făcut-o după o cămașă care se găsește la New York. Cred că e foarte important să participi la acest fel de evenimente, pentru că poți să depășești problemele care se menționează în societate, că dacă ești femeie gata nu poți să realizezi ceva, dar aici poți să vezi, uite da, există alte femei care sunt la fel ca tine și pot să realizeze lucruri mărețe.

Liliana, participantă

Te-ar putea interesa si

Comenteaza