Andra va cânta la Cluj în 1 Decembrie

by admin

Cântăreața Andra va susține în 1 Decembrie un concert la Cluj, în cadrul turneului „Tradițional”. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, de la ora 19.30.

Andra promite un spectacol-eveniment, „un omagiu adus muzicii care face inimile românilor să bată în același timp, pentru aceleași visuri”. Vedeta va cânta melodii din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.

“Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, <>, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani. Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă”, declară Andra.

Originară din Câmpia Turzii, artista reușește performanța să rămână în topurile muzicale la mai bine de 18 ani de când s-a lansat. Cu un palmares impresionant de premii și cu cifre record de difuzări și vânzări de discuri, ea este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza