Alin Tișe, președintele CJ Cluj, va acorda audiențe săptămânale la sediul instituției

by admin

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, va acorda audiențe, în format fizic, la sediul instituției. Începând din data de 5 septembrie, în fiecare zi de luni, timp de două ore, între 13:00 – 15:00, Alin Tișe va sta de vorbă cu cei care doresc să îi aducă în atenție diverse propuneri ori să îi prezinte, personal, problemele și nevoile specifice cu care se confruntă.

„Este important să avem o comunicare eficientă cu membrii comunității și, astfel, să le cunoaștem dorințele și solicitările. Dialogul cu cetățenii are o contribuție semnificativă în procesul decizional, hotărârile pe care le vom lua urmând a fi unele adaptate, menite să răspundă exact nevoilor exprimate și inițiativelor prezentate”, a transmis președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Audiențele susținute la sediul instituției, de pe Calea Dorobanților nr. 106, se alătură celor derulate în județ în cadrul programului „Audiențe în teritoriu” precum și celorlalte modalități de interacțiune cu cetățenii, aceștia putând în continuare să îi aducă la cunoștință problemele cu care se confruntă prin intermediul petițiilor, în format letric sau online – pe site-ul www.cjcluj.ro precum și prin e-mail la adresele infopublic@cjcluj.ro sau cabinetpresedinte@cjcluj.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza