Alin Tișe: „Voi cere schimbarea vicepreședintelui Consiliului Județean. Trebuie să apăr interesele Clujului și Ardealului“

by Oana Spiru

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, este dezamagit de faptul că liberalii au decis să cedeze Prefectura județului Cluj și au oferit conducerea administrativă a județului celor din UDMR. Alin Tișe susține că va cere înlocuirea vicepreședintelui Consiliului Județean, Vakar Istvan, pentru a apăra interesele Clujului și ale Ardealului.

„Noi am făcut tot ce este posibil omenește ca să schimbă această decizie, dar astăz UDMR a propus numele noului prefect și Guvernul s-a conformat. Decizia luată PNL este o palmă pentru toți clujenii și organizația PNL Cluj. Vreau să îmi cer scuze public tututor cetățenilor din Cluj. PNL Cluj ar fi trebuit să aibă acest post. Vom continua să luptăm pentru oamenii din acest județ. În urma deciziei luate de conducerea PNL, eu voi cere în luna martie schimbarea UDMR la Consiliului Județean. Ca președinte al Consiliului Județean, trebuie să apăr interesele Clujului și Ardealului“, a spus Alin Tișe la Realitatea FM.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

adios mucihachos 03/03/2021 - 14:09

Demonstrația că orice tânar din Sighetu Marmației e mai bun ca oricine din PNL Cluj e fapt dovedit, iar minciunile: “Sunt anumite limite în negocierile politice, (…) trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc. Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul”, se traduce “Oamenii de PAIE din PNL Cluj stau în poziția GHIOCEL ferm și fără echivoc reascultând scelerațiile de partid: https://www.youtube.com/watch?v=WBmIwnH7HRk Jó napot kívánok, PNL, ADIO !

Raspunde
clujean 03/03/2021 - 16:10

Hai sa va vad Tise & Boc: AVETI COJONES sa va dati demisia din PNL ???? Nu cred ! In orice caz, cred ca de pe vremea Diktatului de la Viena n-a mai primit Clujul asa mooie de la boz.gori. Bravo UDMR (sincer), v-ati mai pishat inca o data pe romani !

Raspunde

Comenteaza