Alexandru Rafila: Cluj-Napoca va fi primul mare oraş din România în carantină

by Oana Spiru

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, a criticat decizia primarului Emil Boc de a permite organizarea festivalului Untold. Acesta a spus că municipiul Cluj-Napoca va fi primul oraș din România care va intra în carantină din cauza UNTOLD.

„Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. – incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)… vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va «beneficia» de primul mare oraş din România în carantină – acesta va fi Cluj-Napoca”, a declarat Alexandru Rafila, citat de romaniatv.net.

În același timp, viceprimarul Dan Tarcea a precizat că la Untold a fost o atmosferă destul de sigură. Acesta a spus că 75% dintre participanți au fost vaccinați, iar restul testați.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Bula 15/09/2021 - 21:42

Rafila s-a vaccinat impotriva PROSTIEI ?

Raspunde
clujean 16/09/2021 - 08:11

Trebuie ca clujean sa-i multumesc lui Boc slugoiul puscariasului Catu pentru carantina care v-a urma. Mocane ti-ai umplut jebul cu bani tu si gasca de nemernici de la Cluj, sa n-ai noroc.

Raspunde
Marcel 16/09/2021 - 08:48

Sa speram ca nu vor creste asa mult cazurile, oricum, Boc da dovada de iresponsabilitate mare. Daca vrei sa faci ceva pentru Clujeni fa un festival local, zilele orasului sau ceva unde nu vine atata lume din exterior. Simte ca nu-l mai inghit clujenii si vrea sa profite acum cat mai e agatat de fotoliul de primar, probabil si-a luat si el partea din incasarile de la untold intr-un fel sau altul…

Raspunde

Comenteaza