Alexandru Cordoș, președinte PSD Cluj: ”Este foarte greu să dăm acum procente, venim după o perioadă grea”

by Cristina Mihaila

După o perioadă tumultuoasă, în care și-a schimbat de mai multe ori conducerea, Organizația Județeană a Partidului Social Democrat speră într-o reconstrucție după alegerile de duminică:

”Venim după o perioadă grea a organizației județene, după o instabilitate a conducerii și am avut o cădere drastică în sondaje. Am încercat o reconstrucție, am și reusit, avem o echipă de campanie, avem o echipă care zicem noi că va avea și performanță în perioada următoare, am alergat în tot județul, am discutat cu oamenii. Avem un program pentru oameni, un Cluj pentru oameni, în primul rând. Cred că aceste lucruri vor lăsa urme benefice pentru implicarea noastră în schimabrea la față a organizației județene pe de o parte și nu în ultimul rând a județului Cluj”, a spus Alexandru Cordoș.

Acesta speră că rezultatul va fi în creștere față de alegerile anterioare. ”Este foarte greu să dăm acum procente, așteptăm numărătoarea, vom face și o numărătoare paralelă. Este foarte important să reconstruim și cu siguranță modul în care ne-am prezentat în aceste alegri vor face din organizația județeană PSD o alternativă la tot ce înseamnă coordonare și implicare politică”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza