Alex Chipciu speră într-o schimbare radicală la returul cu Steaua Roșie Belgrad: ”Echipa este motivată să facă un meci bun, în primul rând SĂ CĂȘTIGĂM”

by admin

CFR Cluj mai păstrează doar o şansă infimă la calificarea în grupele Europa League, după eşecul cu 4-0 din turul cu Steaua Roşie Belgrad, atunci când fotbaliştii campioanei României au fost de nerecunoscut pe teren.

Alexandru Chipciu speră să spele ruşinea, iar echipa să obţină o victorie de palmares în Gruia, singurul lucru care a mai rămas de făcut în această dublă manşă.

”Echipa este motivată să facă un meci bun, în primul rând să câştigăm, cred că acesta este principalul obiectiv. Şi, în funcţie de ce ne va oferi meciul, noi vrem să profităm de toate ocaziile. Ei ne-au bătut 4-0 acolo…

Şi noi putem să înscriem goluri, dar clar că nu va fi uşor, minunile nu sunt în fiecare zi, dar noi sperăm, sperăm să facem un meci bun, să câştigăm pentru oamenii care vin şi pentru orgoliul nostru de fotbalişti.

Dacă ar fi să fac o comparaţie între Steaua Roşie şi Young Boys, cred că e diferenţă mare în favoarea celor de la Young Boys ca valoare şi cred că puteam profita, dar asta e, se mai întâmplă să şi pierzi la scoruri mari”, a explicat Chipciu, înainte de returul cu sârbii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza