ALEGERI LOCALE 2O2O: Cine intră în cursa pentru Primăria Florești

by admin

Campania electorală va începe în 28 august, Biroul Electoral Central va fi constituit în 2 august, iar candidaturile se pot depune până la data de 18 august, anunţă Autoritatea Electorală Permanentă, după ce Senatul a stabilit că alegerile locale să aibă loc în 27 septembrie.

Au început să apară și candidații pentru Primăria Florești. Până la acest moment au confirmat candidatura Horia Șulea, Daniel Meze, Radu Farcas și Flaviu Udrea.

Ce planuri au candidații?

Radu Farcas, candidat PRO Romania, vrea ca Floreștiul să treacă la statutul de oraș.

„Știu sigur ca imi da-ti dreptate cand afirm ca primul pas pentru Comuna Florești, este să treacă la statutul de ORAȘUL FLOREȘTI! Agenda noului Primar și Consiliul Local, trebuie sa conțina ca ai prioritate această transformare firească, mult prea amânată din cauze și interese care nu au avut legatura cu interesul cetățeanului!”, spune Radu Farcas, candidat PRO Romania Floresti.

Printre planurile lui Daniel Meze se află reabilitarea Cetății Fetei.

„Acum 15 ani Cetatea Oradea era o ruină cu ziduri și clădiri care se prăbușeau. După reabilitarea ei cu fonduri europene este o bijuterie turistică. Dacă s-a putut la Oradea se poate și la Florești unde trebuie să reabilităm Cetatea Fetei, să o punem în valoare și să o introducem în circuitul turistic”, spune Daniel Meze.

Flaviu Udrea, candidat USR PLUS își dorește un Florești mai curat, mai aerisit, mai verde și mai digitalizat.

„Mi-am asumat candidatura la funcția de primar pentru că îmi doresc să construim împreună un Florești mai curat, mai aerisit, mai verde și mai digitalizat”, spune Flaviu Udrea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza