Ai o urgență stomatologică? Vezi unde te poți trata

by admin

Una dintre măsurile luate prin ordonanța militară 2 se numără suspendarea temporară a activității cabinetelor de medicină dentară. În Cluj-Napoca, cei care au o urgență stomatologică se pot adresa Spitalului Clinic Județean de Urgență, care va avea o linie de gardă pentru astfel de cazuri, informează Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Pacienții sunt așteptați pe strada Avram Iancu, nr. 21; intrarea se va face prin cortul de triaj. Înainte de a vă adresa serviciului de urgență, autoritățile vă recomandă să sunați medicul dumneavoastră stomatolog pentru confirmarea faptului că este într-adevăr nevoie să faceți această deplasare. De asemenea, trebuie să sunați la numărul de telefon 0752.033127 și să aveți asupra dumneavoastră cartea de identitate și declarația pe propria răspundere privind scopul deplasării.

Serviciile de urgență stomatologică vor fi acordate în fiecare zi a săptămânii (de luni până duminică) între orele 08.00 – 20.00. Intervalul orar 08.00 – 10.00 este rezervat exclusiv asistenței stomatologice de urgență pentru copii, mai precizează cei de la CAS Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza