Agenda de weekend. Evenimente care te scot din casă

by Oana Spiru

Weekendul acesta se lasă cu diferite evenimente. Dacă vă este dor de distracție și multă lume, Clujul este cea mai bună opțiune pentru acest weekend, de la evenimente techno, până la cele de relaxare ori show-uri pentru copii.

Vineri, 2 iulie, studenții recuperează toate nopțile albe pe care le-au ratat pe parcursul anului trecut și se reunesc după sesiune, la Cluj Arena. La acest eveniment pot participa persoanele vaccinate, cele care dețin un test PCR negativ sau cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente.

În același timp, se organizează o seara nebuna cu muzica retro, hituri din anii 90, 2000. Evenimentul respecta toate normele antiCovid în vigoare.

Sâmbătă, 3 iulie, se organiează prima gustare din acest sezon dedicat familiei si copilariei, în comuna Garbau.

„Ne dorim ca parintii sa isi aminteasca de zilele petrecute la bunici iar copiii de azi sa descopere jocurile în aer liber din copilăria părinților lor:Rațele și vânătorii, leapșa, ascunsa printre căpițe, vânătoarea de comori printre baloți de paie”, spun organizatorii.

Duminică, 4 iulie, este momentul unui nou SHOW dedicat copiilor, unde împărtașim o mare pasiune pentru portul popular. MISS MĂRIUȚĂ!

“Un concurs de Miss dedicat copiilor, cu vârsta intre 3 -12 ani. MISS MĂRIUȚA vă va prezenta cei mai drăguți copii, din diferite zone ale României, prezentând cu drag portul naționel și vorbind cu fală despre tradițiile de unde vin”, ne transmit organizatorii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza