Afacere de milioane pentru CFR Cluj! Doi jucători ai echipei din Gruia pleacă ”la pachet” pentru a aduce clubului o sumă impresionantă

by Christian Suciu

CFR Cluj este pe punctul de a se despărți de doi jucători de bază din actualul lot, cu puțin timp înainte de începutul noului sezon competițional, în schimbul unei sume de 4,5 milioane de euro. Mijlocașii Philip Otele (25 de ani) și Karlo Muhar (28 de ani) ar fi fost cedați la pachet de patronul Ioan Varga către formația saudită Al-Wahda, potrivit Fanatik.

Nigerianul Philip Otele s-a remarcat drept unul din golgheterii echipei clujene în sezonul trecut cu 18 reușite și 8 pase decisive în 45 de meciuri, în timp ce croatul Karlo Muhar a rămas o piesă de bază în prima garnitură a clujenilor atât sub comanda lui Andrea Mandorlini, dar și în mandatul lui Adrian Mutu reușind să totalizeze 11 goluri și 3 assist-uri în cele 43 de partide în care a evoluat sezonul trecut pentru CFR. Cei doi fotbaliști ar mai fi avut un singur an de contract cu formația clujeană, contractele lor urmând a expira la data de 30 iunie 2025, conform precizărilor făcute de sursa menționată.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza