Zboruri spre mare, direct de la Cluj. Doua noi rute operate de pe aeroportul Avram Iancu

by Oana Spiru

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul a două noi destinații de vacanţă, Burgas (Bulgaria) și Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. 

Destinația Burgas reprezintă o premieră pentru rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Cluj, fiind primul zbor direct spre o destinație turistică din Bulgaria. Zborurile vor fi operate începând din 20 iunie 2021, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică. 

În data de 21 iunie 2021, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor demara zborurile regulate sezoniere spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Noua destinație disponibilă de pe aeroport va fi operată cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri. 

La doar o oră de zbor, rutele care conectează Clujul de Constanța şi Burgas facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. 

Zborurile spre cele două destinaţii sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate conform programului din tabelul următor: 

Burgas (BOJ) 

20 iunie 2021

Miercuri şi Duminică 

CLJ 05:00 

BOJ 06:55 

BOJ 06:10 

CLJ 08:00 

Constanţa (CND) 

21 iunie 2021

Luni şi Vineri 

CLJ 13:45 

CND 15:10 

CND 14:50 

CLJ   16:15 

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare şi poate suferi modificări 

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a transmis următoarele:

„Suntem entuziasmați să anunțăm operarea celor două noi destinații de vacanță, Constanţa şi Burgas, de  pe Aeroportul Internațional Cluj. Salutăm decizia companiei aeriene Blue Air de creștere a operațiunilor de zbor precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile de pe Aeroportul Internațional Cluj.  

Aceste noi rute răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie, către cele mai dorite destinații de pe riviera Mării Negre.”

Te-ar putea interesa si

Comenteaza