ADVERTORIAL: Steril Aire, tehnologia inovatoare de purificare a aerului

by admin

Aerul pe care îl respirăm în locuințe, birouri, magazine sau spitale este vital să fie purificat mai ales acum? Este o soluție viabilă? Clujeanul care a adus în România, din America  tehnologia STERIL AIRE, inovatoare, având în spate specialiști în biologia spațială și armament biologic ne explică de ce este important să ne desfășurăm zilnic activitățile în medii sănătoase și să respirăm aer curat.

În contextul COVID-19 specialiștii care ani la rând au documentat dinamică virusurilor trag un semnal de alarmă: aerul pe care îl respirăm în absolut toate spațiile închise trebuie tratat corespunzător!

Clujeanul Dumitru Anca este cel care a testat tehnologia STERIL AIRE și acum are posibilitatea să o aplice în toată Europa. Clienții vin din toate domeniile- medical, HoReCa, IT, administrație și nu în ultimul rând, consumatorii casnici. Treptat, multe companii din România au deja aceste sisteme instalate. Există și la Cluj Arena, o folosesc companii de brânzeturi renumite de la noi, dar și spitale!

STERIL AIRE a descoperit cauza proprietății calității reduse a aerului din interior, a găsit o soluție inovatoare și a creat un produs bazat pe știință pură și inginerie și nicio altă companie nu se poate mândri cu asta. Americanul de la care a pornit în anii ’70 acest întreg proces de cercetare are o poveste uluitoare.

Dr. Bob așa cum este cunoscut în toată lumea este doctor în Microbiologie, absolvent UCLA și specializat în boli infecțioase. Americanul a activat în domeniul biologiei spațiale, armament biologic, microbiologie alimentară și control calitativ farmaceutic. A devenit mai apoi interesat de sindromul clădirilor bolnave după epidemia  din anul 1976 de „Boala Legionarului” din Philadelphia.

Dr. Bob, împreună cu inventatorul unei noi lampe UVC pentru a înlătura microbii din aparatele de aer condiționat au schimbat în urmă cu câțiva ani perspectiva asupra unui mediu sănătos. Practic, vaporizatoarele din aparatele de aer condiționat și bateriile de răcire din centralele de tratare a aerului sunt sursele principale de răspândire a bacteriilor, virusurilor și a mucegaiului. Calitatea aerului este redusă. Condensul din vaporizator unitățile de răcire permite mucegaiurilor să crească, mucegaiul se dublează la aproximativ 4 ore și în 16 zile un singur spor de microbi se divide în miliarde de particule răspândite care ajung în fluxul de aer din spațiile în spații închise – de la hale de producție, clădiri sau saloane de spital, laboratoare sau școli și care mai apoi îmbolnăvesc oamenii.

Este deja de notorietate faptul că și virusurile aduse de afară în clădiri sunt preluate de aparatele de aer condiționat și inevitabil inevitabil multiplicate și purtate prin clădire de fluxul de aer…

Timp de zece ani Dr. Bob împreună cu echipa să a lucrat la lampa performanță, emițătorul și sursă de alimentare STERIL AIRE prin amplasarea emițătoarelor lângă vaporizatoare și bateriile de răcire! Soluția este simplă și eficientă pentru a obține un aer curat: Razele ultraviolete distrug microbii alterându-le ADN-ul care se desprind de pe plăcuțele metalice și sunt spălate de condens.  Ele desprind toate bacteriile periculoase de metal și cad. Emițătoarele Steril Aire opresc răspândirea virusului virusurilor, bacteriilor și a mucegaiurilor prin bariere această barieră de radiație UVC germicidal.

Astăzi suntem în hipermarket, mâine la un spital din oraș, zilnic intrăm în birourile companiei unde lucrăm.. Peste tot aparate de aer condiționat…Aerul care trece prin componentele murdare ale sistemului de aer condiționat, poate răspândi contaminarea în întreaga clădire susțin specialiștii STERIL AIRE.

Unitatea HVAC din spital de pildă este un rezervor, amplificator și distribuitor de microorganisme atribuite în mod obișnuit infecțiilor nosocomiale. Aceste microorganisme contribuie la creșterea materialului microbiologic complex numit „biofilm, care aderă la vaporizatoarele unitățile de răcire din HVAC și la tăvile de scurgere. Studiile privind calitatea aerului arată că aceste microorganisme problematice sunt distribuite și sunt prezente în aer, putând fi inhalate de către pacienți, crescând riscul infecțiilor nosocomiale. Filtrarea aerului și curățarea regulată a acestora sunt insuficiente. Soluția este de a aborda cauza principala de contaminare la sursă. Și exact acesta este soluția oferită de american!

Mulți clinicieni și specialiști în prevenirea infecțiilor sunt surprinși să afle că sistemele de aer condiționat din spitale sunt rezervoare de microorganisme care provoacă infecții nosocomiale. Unde este dovadă? Cât de răspândită este această? Cum știu că Steril-Aire funcționează? Luăm o abordare bazată pe dovezi, care include analiză culturilor luate de pe suprafețele echipamentelor de aer condiționat și din fluxul de aer înainte și după instalare. Această analiză calitativă și cantitativă validează eficacitatea echipamentelor noastră, spune Dumitru Anca.

Mai mult,  STERIL-AIRE OFERĂ SPITALELOR TREI AVANTAJE VIABILE: eliminarea microorganismelor din sistemele de aer condiționat și fluxul de aer // economie de până la 20% din energia consumată de sistemul AC // reducerea costurilor de mentenanță și de igienizare a sistemelor de AC distruge microorganismele//mai puțină energie consumată//reducere costuri

Aceste produse oferite de STERIL AIRE vin și în urma unor studii aprofundate. Un studiu amplu al spitalului din Buffalo spre exemplu a arătat că microbii eradicați prin sistemul hvac reduce numărul de infecțiile nosocomiale și ajută la  economii clinice de 850 de mii de dolari. Echipamentele UVC germicidal al companiei americane Steril Aire poate ajută la reducerea răspândirii infecțiilor pe calea aerului sau a suprafețelor.

Orice microorganism are nevoie de anumită doză de radiație UVC pt a fi distrusă. Atuul producătorului american, liderul mondial al eficienței energetice din domeniu este randamentul foarte mare al radiației UVC obținute per inch de sticlă(tub/neon/emițător) la energia consumată.

Un al doilea mare avantaj al echipamentelor Steril Aire ar fi posibilitatea și flexibilitatea de a fi montate în aproape orice fel de sistem de Aer Condiționat(split, ventiloconvector, HVAC etc) acesta devenind implicit un sterilizator de aer.

Radiația germicidă UVC Steril Aire este o tehnologie validată clinic care distruge patogenii cauzatori de infecții nosocomiale care se multiplică în sistemul de aer condiționat. UVC-ul este o soluție simplă, sistematică cu un impact antimicrobian predictibil, continuu și cuantificabil. Câteva virusuri infecțioase au fost identificate  că și transmisibile prin aer.

Peste tot în lume aceste sisteme sunt folosite cu succes de mii  de companii și oameni care au instalate acasă aparate de aer condiționat folosind tehnologia Steril Aire

Mai jos, urmăriți în filmul de prezentare toate beneficiile oferite de această companie, istoricul ei, evoluția dar și impactul asupra calității vieții.

Mai multe detalii găsiți la

http://steril-aire-românia.ro/

Te-ar putea interesa si

Comenteaza