Adrian Tomşa: Proiectul Telekom Mobile va fi 100% românesc. Dacă nu am dorit să-mi dezvolt un brand personal public și nu am fost prezent în studiourile de televiziune, atunci nu sunt un bun român?

by Cristina Mihaila

Omul de afaceri clujean Adrian Tomşa explică  într-un interviu acordat Profit.ro motivația din spatele achiziției Telekom Mobile, după ce informația a generat o adevărată campanie media împotriva grupului de firme deținut de acesta. ”Sunt foarte conştient că nu-i voi convinge acum, pe loc, pe cei deja seduşi de conspiraţia emanată în ultimele zile. Dar sper că îi voi convinge prin proiectul în sine. Proiectul Telekom Mobile rămâne acasă, rămâne în România şi va fi un proiect 100% românesc, gestionat de antreprenori români, unde respectul pentru clienţi va fi elementul esenţial. Telekom Mobile România va deveni un jucător independent, nu va aparţine Digi, la fel cum nu va aparţine Vodafone sau Orange”, a declarat omul de afaceri, întrebat ce se întâmplă daca reuşeşte să finalizeze tranzacţia.

”Dacă Vodafone va dori să iasă din piaţa din România, urmând astfel exemplul Vodafone Spania, Vodafone Ungaria şi, probabil, Vodafone Italia, mai nou, noi vom fi pregătiţi să preluăm total sau parţial şi să gestionăm şi aceste operaţiuni. Absolut nimeni nu ar trebui să-şi facă griji dacă Vodafone va pleca din România”, a subliniat Adrian Tomşa în interviul acordat Profit.ro, și mai spune că mediul privat este dator să contribuie la marile proiecte de digitalizare ale statului român, cu care menține un dialog permanent.

Referitor la acuzația că ar fi o interfață a acționarului principal de la RCS-RDS, Zoltan Teszari, Adrian Tomșa spune că regretă că astfel i se anulează practic 30 de ani de muncă în care a ridicat și consolidat mai multe firme, printre care și trustul de presă Clever Media Network. ”Ar fi amuzant dacă nu ar fi extrem de periculos, ca acuzații și percepții, ca imagine pe care încearcă să mi-o construiască în spațiul public, profitând de faptul că eu nu am comunicat până acum. Dar ce să înțeleg, că dacă nu am dorit să-mi fac un brand personal și că dacă nu sunt prezent în studiourile de televiziune, nu exist, nu sunt un bun român, nu sunt un bun antreprenor? Oricum, nu m-a sunat nimeni pentru un punct de vedere referitor la toate aceste aberații”, spune Tomșa.

Interviul integral poate fi citit pe Profit.ro.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza