Adrian Mutu și-a lansat la Cluj cartea autobiografică: ”Revenirea din Infern”

by Christian Suciu

Adrian Mutu a organizat o lansare de carte în cadrul ”Sports festival” Cluj-Napoca. Fostul lider al naționalei României și-a publicat autobiografia cu ajutorul jurnalistului Cătălin Oprișan și a lui Codin Maticiuc. ”Revenirea din Infern” expune conform acestuia, momentele dificile ale carierei lui Adrian Mutu dar și modurile prin care acesta s-a reinventat atât personal, cât și profesional, reușind să-și ducă la bun sfârșit cariera sportivă drept unul din cei mai mari sportivi români din istorie.

” Vă mulțumesc tuturor pentru prezență. Pentru mine este foarte important și vă mulțumesc. E o provocare să vorbești deschis despre anumite experiențe. Nu e ușor. Au trecut aproape 20 de ani de la o decizie nefericită luată de mine, în urma căreia destinul meu putea să schimbe și să se ducă pe o pantă foarte rea.

Ambiția și determinarea de a mă întoarce și mai puternic din punct de vedere psihologic au făcut ca încrederea în mine să crească. Povestea în sine este, de fapt, un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, în special tinerilor atleți și nu numai: trecutul nu te definește. Indiferent ce se întâmplă, ai puterea, dacă crezi în tine, să te ridici, să o iei de la capăt și să devii mai bun.” a declarat Adrian Mutu în cadrul evenimentului.

Jurnalistul Cătălin Oprișan, prezent în cadrul conferinței a explicat și motivația din spatele lansării acestei cărți biografice.

”Cel mai important lucru din această carte – Adi mi-a spus să nu fardăm nimic, a vrut să arătăm tinerilor din ziua de azi că nu e un capăt de țară dacă ți-au fugit lucrurile de picioare. Ai nevoie de voință, corect, dar se poate. Cel mai important lucru e că în ultima perioadă marile glorii vorbesc despre cariera lor, cu bune și rele, și le oferă o lecție celor care vor să se apuce de sport. Închei prin a spune că unii citesc ca să adoarmă noaptea, alții citesc pentru a se trezi.” a mai adăugat Oprișan în cadrul conferinței.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza