Adrian Mutu punctează în meciul său de retragere de la Cluj Arena, cu ajutorul lui Gică Hagi.

by Christian Suciu

Legendele fotbalului mondial s-au adunat ieri la Cluj pentru ”Meciul de Retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj Arena din cadrul Sports Festival 2022. Meciul dintre legendele Naționalei României și Starurile fotbalului mondial s-a încheiat cu scorul de 3-3, printre marcatorii nuărându-se Mutu 11’ şi Ganea 76’, 79’ pentru România, respectiv Hasselbaink 9’, 15’ şi Gilardino 57’ pentru echipa lumii.

Publicul de pe Cluj s-a bucurat de prezenţa celebrilor Claude Makelele, David Trezeguet, Jimmy Floyd Hasselbaink, Luca Toni, Riccardo Montolivo, Alberto Gilardino, Tomas Ujfalusi, Sebastian Frey, între alţii, pe teren, în echipa “World Stars”, pe a cărei bancă s-au aflat Cesare Prandelli şi Fabio Cannavaro. În timp ce printre legendele României s-au aflat jucători precum: Bogdan Stelea, Mirel Rădoi, Ciprian Marica, Ionel Dănciulescu, Ionel Ganea, Ianis Zicu, Răzvan Raţ, Marius Niculae, Daniel Niculaie Cristian Săpunaru, Gabi Tamaș dar şi Gheorghe Hagi iar Adrian Mutu a jucat o repriză pentru fiecare echipă.

”A fost o seară minunată. Țin să le mulțumesc celor care au venit alături de mine și publicului, nu mă așteptam să fie atât de multă lume. A fost fantastic. Au fost emoții foarte puternice, mă încearcă sentimente și de plăcere, dar și de tristețe, că au trecut anii. A fost bună pasa lui Gică, a fost exact cum trebuia să fie. I-am spus că dacă jucam mai mult alături de el, aveam 80 de goluri acum.” a declarat la finalul meciului Adrian Mutu.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza