Adoptă o mamă! O campanie dedicată femeilor eroine

by Cristina Mihaila

Pentru al cincilea an consecutiv, Mirela Retegan organizează campania „Adoptă o mamă!”, care vizează femeile cu posibilități materiale reduse sau aflate în situații mai delicate.

Campania „Adoptă o mamă!” este despre acele femei care au mai mult decât trebuie și își doresc să facă cadouri acestor mame defavorizate, care să conțină orice lucru nou pe care îl consideră util unei femei: un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată.

„Îmi doresc mult ca noi să ne dezobișnuim de ideea de a da de pomană. Să învățăm că darul înseamnă ceva ce aș vrea și eu să port, ce aș vrea să primesc, dar aleg să îl dau altcuiva. Puneți în cutie niște lucruri universale pentru că nu aveți de unde să știți măsurile respectivei mame. Există pe lumea asta mame, care din motive independente de voința lor, au o viață chinuită, o viață în care nu se duc la serviciu opt ore, după care vin, fac de mâncare, spală, calcă și așa mai departe. Sunt mame în țara asta care stau luni de zile pe un scaun, la pătuțul copilului bolnav”, explică Mirela Retegan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza