Actorul Bob Rădulescu, aluzie la prețurile “piperate” din Cluj: “Pe cuvântul meu că mă uit la unele prețuri. Binețe de finețe de fițe de Cluj, nu?

by admin

Cunoscutul actor clujean, Bob Rădulescu, a făcut o scurtă “analiză” asupra prețurilor din Cluj comparativ cu cele din Brașov. După ce a luat masa împreună cu familia la unul dintre restaurantele din centrul orașului de ‘Sub Tâmpa’, actorul a specificat că “de banii de care am mâncat aici un prânz cu familia, dacă eram la Cluj la oricare dintre festivalurile de stradă mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească…ohohoho…o grămadă de binețe”.

“Sunt în Piața Sfatului, în miezul Brașovului, la un restaurant cochet cu terasă și e plin de turiști români și străini în jurul meu. Atmosfera-i faină, vremea e superbă, lumea bună, mâncarea și serviciile excelente, iar prețurile…

Măi copii…de banii de care am mâncat aici un prânz cu familia, dacă eram la Cluj la oricare dintre festivalurile de stradă, cu food, cu street, cu food van, cu food truck, așadar de banii dați la Brașov pe prânz, la Cluj mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească…ohohoho…o grămadă de binețe. Dar, stai! …Binețe la farfurie de carton sau plastic, cu tacâmuri de unică folosință, dusă de mine la masa din scânduri pe care mi-aș fi șters-o înainte să mănânc, după care mi-aș fi dus singur resturile la tomberon, dar no…binețe de finețe de fițe de Cluj, nu?

Pe cuvântul meu că mă uit la unele prețuri, la unii proprietari și la afacerile lor din Cluj și mă întreb dacă nu cumva orașul comoară are numele inspirat de la legenda lui Ali Baba și cei 40 de proști. Pardon, de hoți. Mă rog, hoți și proști, că e nevoie de tandemul ăsta ca să poți vorbi de un oraș comoară…”, a transmis Bob Rădulescu pe contul său de Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza