Acționariatul lui CFR Cluj a confirmat: “Cristi Balaj este noul președinte al clubului”. Ce ATRIBUȚII va avea fostul arbitru

by Cezar Leizeriuc

După informaţiile apărute în presă în ultima perioadă, Ştefan Gadola – acţionar al clubului CFR Cluj – a confirmat că fostul arbitru Cristi Balaj este noul preşedinte al clubului din Gruia. Acţionarul a vorbit despre această numire şi a oferit detalii despre responsabilităţile pe care Balaj le va avea.

CFR Cluj a avut parte de o perioadă de „foc” în ultima perioadă, în special după eliminarea categorică din Europa League, în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Antrenorul Marius Şumudică, preşedintele Marian Copilu şi juristul Ioan Ivaşcu au fost demişi, după ce s-a creat un scandal în Gruia şi a ocupat prima pagină a site-urilor de sport câteva zile. Mai departe, şefii campioanei României l-au readus pe Dan Petrescu în funcţia de antrenor. 

Declaraţiile lui Ştefan Gadola: „Mi-e frică de FCSB şi Craiova!” 

Ardelenii au rezolvat acum şi problema preşedintelui clubului, funcţie pe care a preluat-o Cristi Balaj. Ştefan Gadola a vorbit despre numirea acestuia şi a oferit mai mult detalii despre atribuţiile pe care fostul arbitru le va avea. 

”Cristi Balaj este un om deosebit, mă bucur că acceptat. Aşteptăm să se apuce de lucru. Din discuţiile pe care le-am avut, ne gândim mai departe să devenim campioni. Neapărat trebuie să câştigăm campionatul din nou. 

Preşedintele de club este ca un manager, el răspunde de tot în club, inclusiv imagine, transferuri, organizarea condiţiilor, tot ce trebuie. Are toate atribuţiile, toate responsabilităţile pentru funcţionarea clubului. Cristi Balaj este o persoană deosebită, care sunt convins că va reuşi să facă linişte în club, armonie, politeţe, tot ce trebuie”, a spus acesta la ProX. 

Gadola a mai precizat şi că va încerca să ţină pasul cu FCSB şi Craiova, echipe care s-au întărit pe ultima sută a perioadei de transferuri: „Mi-e frică de faptul că s-au întărit aşa mult, dar vom face tot posibilul să fim chiar mai bine decât ei” 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza