Accident pe Splaiul Independenței. Circulația tramvaielor a fost blocată zeci de minute

by admin

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație produs joi după-amiaza pe Splaiul Independenței din Cluj-Napoca. Accidentul ar fi fost provocat de un tânăr din Satu Mare, care a lovit autoturismul care circula în fața sa.

„Din primele informații, prima coliziune s-ar fi produs între un autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani, din Satu Mare, pe strada Splaiul Independenței, din direcția podului Giuseppe Garibaldi spre Opera Maghiară, și un autoturism condus de un bărbat, de 71 de ani, din Cluj-Napoca, care îl succeda. 

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie de 35 de ani, din Cluj-Napoca. Urmare a evenimentului, un minor, pasager în autovehiculul condus de femeia de 35 de ani, a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ. Circulația tramvaielor în zonă a fost blocată zeci de minute, dar în prezent traficul a revenit la normal.

Sursa foto: STIRI DIN TRAFIC – Cluj

Te-ar putea interesa si

Comenteaza