Accident în comuna Poieni. O mașină a fost la un pas să ia foc după ce a intrat într-un șanț

by admin

Un accident de circulație a avut loc vineri dimineața în comuna Poieni. O mașină a intrat într-un șanț de pe marginea drumului și a fost la un pas să ia foc. Doar intervenția promptă a pompierilor a împiedicat producerea unei tragedii.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut la intrare în comuna Poieni, dinspre Huedin. Apelul de urgență a venit în jurul orei 8:50, iar la misiune a participat o autospecială. Când pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism avariat. De asemenea, echipajele noastre au constatat faptul că la compartimentul motor a izbucnit un incendiu. 

Astfel, salvatorii au acționat imediat pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a acuzat dureri lombare și a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, sosit în sprijin. Cel mai probabil, incendiul de la compartimentul motor a pornit din cauza unui cablu electric deteriorat în urma impactului mecanic”, a transmis ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza