Abonamente CTP gratuite pentru studenții de la UMF

by Cristina Mihaila

 Studenții, masteranzii și doctoranzii Universitatii de Medicina si Farmacie “IULIU HATIEGANU” inscrisi in anul universitar 2020-2021 vor beneficia de abonamente gratuite sau cu reducere  pentru mijloacele de trasnport în comun.

Potrivit Companiei de Transport Public, abonamentele gratuite si cu reducere se încarcă pe cardul contactless  lunar, la unul din Punctele de Ticketing. Prima incarcare din fiecare nou an universitar trebuie facuta la un Centru de vanzare carduri, pentru verificarea documentelor solicitate. Abonamentele se pot prelungi lunar si la Automatele din statii, doar inainte de expirare.

Pentru încărcarea abonamentelor gratuite si cu reducere sunt necesare:

  • Cartea de identitate;
  • Carnetul vizat pe anul universitar 2020-2021 sau o adeverinta emisa de universitate care atesta calitatea de student, forma de invatamant  (cu frecventa, buget sau cu taxa) si anul de studiu;
  • unul din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro<26Student, OMNIPASS,  A Card/A Kártya si City Card( numai pentru punctele 1,3,4,5,6);
  • Pentru punctul  4 este necesara o Copie  după  certificatul de deces al parintelui sau adeverinta care atesta plasamentul.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza