A murit Leluţ Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact

by Oana Spiru

Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact, a murit pe 23 iunie. Artistul era grav bolnav și se lupta de ani buni cu o boală gravă.

Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii, al cărui cetăţean de onoare a fost Vasilescu, a transmis un mesaj de condoleanţe.

“Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare! Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu! Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a scris pe Facebook Dorin Lojigan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza