A început dezinsecția pe domeniul public și privat în Cluj-Napoca. VEZI orele la care se va desfășura

by admin

Primăria Municipiului Cluj-Napoca a început acțiunea de dezinsecție pe domeniul public și privat al municipiului și pe spații deschise ale persoanelor fizice și juridice.

Operațiunea se desfășoară în perioada 11 mai – 31 mai 2020, între orele 21.00 – 06.00, în funcție de condițiile meteorologice.

Produsele folosite în acțiunea de dezinsecție sunt PERMEX 22E/EXIT 100 EC/SC și MICROSIN, produse ce se regăsesc în Registrul Național al produselor biocide și sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.

„Pentru o eficienţă cât mai mare a aplicării măsurilor de combatere și eliminare a unor potenţiale focare de infecţie și pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, RECOMANDAM tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca, să efectueze tratamente de dezinsecţie pe păşuni, în depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scarii de la blocuri etc în perioada de desfășurare a acţiunilor de dezinsecţie efectuate pe domeniul public și privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice”, transmite Dan Tracea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza